I går ved 16-tiden ankom vi til Chestermere – en lille forstad til Calgary (øst for Calgary) og er blevet indlogeret hos Jackie og John (Jackie er datter til Norm og Gerry, vi besøgte på Vancouver Island).

Det regnede, da vi stod op i går morges i Banff, så vi droppede yderligere gåture i byen. Derimod kørte vi 25 km tilbage mod Lake Louise, hvor Vivian havde læst om et vandfald og en lille gåtur (Johnston Canyon). Det var en meget fin tur og i tørvejr. Desuden mødte vi de samme 2 personer, som vi havde mødt dagen før på vores tur op i sneen ved Lake Louise. Vi så også et jordegern, som havde travlt med at spise.

Herefter kørte vi mod Calgary, men valgte at køre ad den gamle hovedvej, så vi havde tid til at se lidt mere og stoppe, når vi havde lyst. Første stop blev et krondyr, som stod i vejkanten og gnavede bark af en træstamme.

Vi stoppede også ved en kirke, som var opført i 1875 – kun 8 år efter Canadas opståen. Som man kan se på billederne fra kirken, så har vi nu forladt bjergene og kommet ud til de store vidder. Enorme marker med kreaturer og store ranches.

Vi kørte igennem byen Cochrane, hvor vi kunne se nogle kæmpestore huse placeret helt ude ved bjergsiderne. Vi har fået at vide, at det er det absolut dyreste område her i Alberta, hvor der bor oliemillionærer, professionelle fodboldspillere og hockeyspillere. Desværre kunne vi ikke komme til at tage billeder af husene.

Vi har fået hilst på alle familiemedlemmerne her og er nu ved at være klar til tirsdagens gøremål.

Billederne fra i går finder du HER.