I dag er dagen, hvor Irene fylder 90 (og Alexander fylder 9), men allerede i går blev dagen fejret her hos Bob og Sandi.

Fra morgenstunden var der aktiviteter, da fødselsdagen skulle holdes i haven, så Vivian og jeg fik tjansen med at vaske havemøbler og få dem stillet op til dagen.

Irene havde ingen fødselsdagsønsker, men havde blot bedt om et dansk fødselsdagskort. Det medbragte vi naturligvis og for at fuldende det, så skrev vi også teksten i kortet på dansk til hende.

Ved 15-tiden begyndte de første gæster at komme og vi nåede vel op på 25-30 stykker, før det stilnede af. Sandi havde lavet mad i dagene op til, så der blev anrettet fade i køkkenet, hvorefter man kunne hente og sætte sig, hvor man ville. Der var også taget kontakt til Irenes familie på Vancouver Island, så Irene blev meget rørt og glad, da hun så gæsterne herfra også ankomme.

Bob og Sandi overtog først huset her i juli måned 2012, så en masse af gæsterne havde aldrig set det tidligere, så der blev arrangeret rundvisninger. På billederne vil I også kunne se vores værelse, som vi i dagens anledning havde ryddet pænt op på.

Ved 23-tiden var huset tømt og der blev ryddet en smule op, men mens vi andre gik i seng, ville Sandi selv fortsætte oprydningen.

Billederne i dag er alle fra huset og festen og du kan klikke HER for at se dem.